[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Romflair

Bine ati venit!
Tipografia Romflair a fost infiintata in 1992 ca un parteneriat privat cu compania engleza FlairPress Group, UK.

Profile Description

Specializarea angajatilor a fost asigurata direct de compania FlairPress Group, prin intermediul unor ingineri specialisti in domeniul tipariturilor. 

In ianuarie 1993 Tipografia Romflair a produs primele tiparituri in sistem offset plan, materiile prime si materialele tipografice fiind importate direct de compania noastra din Anglia.

Pe parcursul anilor, dotarea tehnica a tipografiei a continuat cu tehnologie de ultima ora in functie de tipul de lucrari solicitate si de piata careia ne-am adresat. Piata de produse tipografice vizata, din punct de vedere geografic a fost fost partea de NordVest a Romaniei si export.

Astfel, Tipografia Romflair dispune de o dotare tehnica care asigura un flux tipografic complet de conceptie (design), prepress, tiparire, finisare si ambalare-manipulare, care ne permit executarea de produse tipografice la cele mai inalte standarde calitative si acoperind varietatea de produse de pe piata.

Compania s-a impus foarte rapid pe piata prin produsele tipografice de calitate executate si prin promptitudinea in servirea clientilor.

Dotarile tehnice de care dispunem ne permit executarea unei largi game de produse tiparite.

Suntem o firma dinamica cu un personal caracterizat de seriozitate, onestitate, corectitudine in afaceri, cu un managament profesionist si deschidere in tot ce este nou in domeniu si nu numai. Credem ca putem fi partenerul Dvs. in materie de tiparituri si suntem onorati de a va putea fi colaboratori.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top