[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Polirom

Bine ati venit la Tipografia Polirom!
Va multumim pentru dorinta de a ne cunoaste capacitatea si va dorim dumneavoastra, la fel cum ne dorim si noua, ca cea mai buna zi pe care ati putea-o avea vreodata sa nu fie una pe care deja ati avut-o.

Profile Description

Ambalajele noastre din hartie si carton se potrivesc perfect produselor firmei dumneavoastra. Aceasta deoarece intregul lant tehnologic porneste de la zero si este indeaproape urmarit pana ajunge la destinatie.

Imaginea firmei dumneavoastra reflectata pe ambalajele noastre, va beneficia de cea mai mare atentie. Avem tehnologia necesara pentru a tipari orice fel de cutii, etichete, carti, reviste, materiale publicitare. Un singur lucru nu il avem: deprinderea de a face rabatul de la calitate.

Procesam sute de tone de hartie si carton pe luna, de cea mai buna calitate. Le importam de la producatori consacrati din toata Europa. In 15 ani de activitate am tiparit sute de milioane de ambalaje, cutii si etichete, fara a pune la socoteala cartile, revistele, pliantele si ziarele. Avem avantajul de a dispune de linii tehnologice performante si privilegiul de a folosi cele mai bune consumabile si cerneluri tipografice.

De peste 15 ani suntem cei mai buni! Am creat si cream in continuare imagine, innobiland produsele partenerilor nostri prin ambalaje de cea mai buna calitate. Am decis ca in cadrul companiei Polirom sa aplicam politica in domeniul calitatii prin promisiunea implinita facuta clientilor nostri, privind furnizarea unei combinatii speciale de valori: pret, calitate, performanta, comoditate.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top