[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Minulescu

Bine ati venit la Tipografia Minulescu!
Folosindu-ne de talentul, experienta, profesionalismul, pasiunea si cunostintele noastre va dam posibilitatea de a realiza orice in domeniul tiparului digital, offset si chiar cel flexografic.

Profile Description

Tipografia Minulescu

Am inceput activitatea in anul 1993 pe piata din judetul Maramures, Romania, iar acum dupa 22 ani de activitate ne putem mandri ca suntem printre putinele companii care desfacem serviciile si produsele noastre national si international.

Lucram cu cat mai mult profesionalism respectand toate cerintele clientiilor nostrii si raspunzand fiecarei provocari cu succes. Deviza noastra este calitate, calitate si iar calitate invatand asta de-alungul timpului de la clientii nostrii care au vrut si au fost intotdeauna serviti cu promptitudine, cu mult profesionalism si nu in ultimul rand cu preturi foarte mici avand ca si concuncureti tipografii din intreaga lume.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Folosindu-ne de talentul, experienta, profesionalismul, pasiunea si cunostintele noastre va dam posibilitatea de a realiza orice in domeniul tiparului digital, offset si chiar cel flexografic.

Si pentru ca Tipografia Minulescu stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari!

TIPARIM : pliante, brosuri, cataloage, fluturasi reclama, calendare, tehnoredactare, desktop publishing, imprimare alb negru si color, multiplicari, carti, reviste full color. Servicii rapide si calitate garantata de utilajele noi folosite!

Echipa noastra de profesionisti va asteapta.Incercati-ne si nu veti regreta!
Multumim celor care ne-au ales si care ne vor alege de-alungul timpului.

 

                                                                                                            

                                                                                                                                                                                                                                             

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top