[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Mediaprint

Bine ati venit la Tipografia Mediaprint !
Societatea MEDIAPRINT are ca activitate de bază producţia tipografică şi editorială ce include toate fazele tehnologice pentru realizarea produsului finit.

Profile Description

Societatea comercială MEDIAPRINT, este o societate cu răspundere limitată, înfiinţată în anul 1994, în baza Legii nr. 31/1990, completată şi modificată. După 15 ani de activitate, în domeniul producţiei tipografice şi editoriale, societatea are astăzi un segment de piaţă bine definit, o dotare unică la nivel de judeţ, un sediu propriu, optsprezece salariaţi, mijloace de transport marfă proprii.

De la înfiinţare, firma a activat numai în domeniul tipăririi şi editării. Relaţiile cu majoritatea clienţilor au fost construite de-a lungul timpului printr-o politică agresivă, pentru a oferi cel mai bun raport preţ-calitate.

Dotarea firmei constă în utilaje specifice tipografiei şi conexe, având un nivel de performanţă ridicat şi modern care se constituie în factor de avantaj competitiv.

Dezvoltarea cu succes a activităţilor firmei este reliefată în creşterea cifrei de afaceri, cu o medie de 33% anual, creştere obţinută numai din fluxul de numerar rezultat din operaţiuni curente.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top