[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Lizette

Bine ati venit la Lizette !
Pasiunea pentru fotografie este la fel de puternica ca si orice alta pasiune. Noi suntem pasionati de fotografie de vreo 20 de ani.

Profile Description

Tipografia Lizette.

Evident ca totul a inceput de la pasiune.

Pasiunea lucrurilor frumoase si bine facute. Cu timpul am trecut la procesarea fotografiilor si astfel a aparut cel mai modern Photo-Shop din oras: Lizette; ca urmare a unei lungi si fructuoase colaborari cu cei de la Fujifilm. Dupa prima masina automata de developat si procesat fotografii am inceput si serviciile de copy – xerox. Apoi am inceput si filmarile si procesarile video in High Definition.

Grafica si productia din ce in ce mai mare ne-a adus prima tipografie digitala. Si nu ne oprim.

Pentru managerii care se ocupa in principal cu administrarea afacerii, neavand un departament specializat in activitati de marketing, dorinta de promovare se poate transforma intr-un motiv de stress.

Pentru acestia, ne dorim sa devenim un partener de incredere, la care sa gaseasca solutii avantajoase de tipar offset si digital. Raportul foarte bun calitate/ pret, seriozitatea si corectitudinea sunt elemente definitorii pentru tipografia noastra. Totodata, agentiile de publicitate pot beneficia din plin de cunostintele echipei Lizette, care se implica in fiecare proiect cu solutii creative si eficiente, costuri avantajoase, astfel incat clientul final sa fie pe deplin multumit de rezultat, garantand in acelasi timp confidentialitatea relatiei comerciale. Pentru toate materialele tiparite la tipografie putem realiza toata gama de finisari: capsare, brosare, coasere cu ata, stantare, plastifiere, lacuire UV, timbru sec, folio, caserare, perfor, spiralare etc.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top