[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Honterus

Bine ati venit la pagina tipografiei Honterus!
Noi, cei de la Honterus, ne mândrim cu abordarea domeniului de activitate într-un mod cu adevărat profesionist.

Profile Description

Noi, cei de la Tipografia Honterus, ne mândrim cu abordarea domeniului de activitate într-un mod cu adevărat profesionist.

Tradiţia tiparului în Transilvania şi strânsa relaţie cu specialişti din Germania ne-a obligat încă de la bun început să ducem mai departe bunul renume şi pasiunea tipografilor de aici şi suntem mândri să putem spune că facem tot posibilul să ducem mai departe această moştenire.

Dotarea de excepţie, specializarea oamenilor noştri sunt punctele forte în declaraţia noastră de înaltă calitate şi profesionalism. Certificatul managementului de calitate ISO 9001/2000 al firmei dovedeste acest lucru.

Honterus este o societate romano-germana înfiinţată în 1991 de Honterus Druckerei Beteiligungs GmbH Germania (60%) si Forumul Democrat al Germanilor din România (40%). Din octombrie 2009, societatea este integral in administrarea FDGR.

Sprijinită iniţial tehnic şi consultativ pentru o perioadă de 3 ani de Ministerul Federal de Interne al Germaniei, firma are în prezent un capital social de 600.000 Euro. Personalul angajat a urmat cursuri la centrul de pregătire al firmei Heidelberg şi la Asociaţia Tipografilor din landul Baden Württemberg.

Scopul nostru declarat este de a ne impune pe piaţa naţională şi internaţională prin standardul calitativ oferit şi punctualitatea cu care ne onorăm termenele.

Linia de design şi prepress bazată pe computere Macintosh şi PC asigură flexibilitatea necesară în acest domeniu.

Departamentul prepress este deservit de un echipament Computer-To-Plate Escher-Grad Cobalt 4, eliminandu-se astfel necesitatea expunerii pe filme.

Tiparul offset este susţinut de echipamente Heidelberg şi MAN ROLAND.

Legătoria completează fluxul tehnologic cu facilităţi extinse de producţie şi finisare.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top