[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Tipografia EVRIKA Eurodips

Bine ati venit la Tipografia Evrika !
Înfiinţată în 1993, cu capital integral privat, tipografia noastră s-a extins continuu, ţinând cont, în primul rând, de cerinţele pieţei şi de cererile crescânde ale clienţilor în ce priveşte calitatea produsului finit.

Descriere profil

Ultima modificare la

În anul 2008, beneficiind de un trend pozitiv al pieţei şi datorită unei politici constructive, tipografia a achiziţionat un ComputerToPlate marca Screen, capabil să genereze plăci termale cu o rezoluţie imbatabilă de 2540 dpi, reproducând cele mai fine detalii, indiferent dacă este vorba de schiţe monocrome sau policromii complexe.

Totodată, s-a achiziţionat şi o maşină de tipar în patru grupuri de culoare marca ROLAND 200E, format 50×70 cm, perfect compatibilă cu utilajul amintit mai sus. Având performanţe superioare multor maşini din aceeaşi clasă şi format, de la suprapunere şi cerneluire automată, până la softul de control al curbei de culoare, această maşină este capabilă să reproducă orice lucrare la tiraje medii şi mari, în condiţii de calitate de nivel înalt.

Aceste două utilaje, împreună cu parcul deja existent de maşini şi utilaje, şi, mai presus de toate, factorul uman profesionist şi întotdeauna avid de tehnică poligrafică şi informaţie de ultimă oră în domeniu, fac ca tipografia noastră să exceleze pe piaţa locală şi naţională atât în ceea ce priveşte calitatea şi durata execuţiei oricărei lucrări, de la flyere până la albume de artă…

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Tipografia EVRIKA Eurodips

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top