Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de

Tipografia Empire Print

Bine ati venit la Tipografia Empire Print!
Empire Print este specializata in productia de carte, materiale publicitare si de prezentare de inalta calitate.

Descriere profil

Activam pe piata din Romania inca din anul 2000.

Acest istoric de peste 15 ani pe o piata concurentiala, mereu in schimbare, ne-a motivat sa muncim din ce in ce mai mult pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri. Si pentru ca afacerea dumneavoastra este in grija noastra, va oferim servicii complexe si campanii integrate: atat printare de materiale, cat si creatie si advertising.


  BROSARE
  Brosarea este procesul de realizare a  unei lucrari tipografice (carti, reviste) ce  consta in atasarea copertii la blocul de carte adunat in prealabil. Brosarea se poate realiza automat cu termoclei pe masini de brosat.

  LACUIRE
  Pentru a conferi un aspect placut materialului tiparit, se recomanda lacuirea cu lacuri de protectie.
  Lac UV – poate fi aplicat total sau selectiv. Aplicarea  selectiva se face serigrafic, motiv pentru care se vor evita liniile mai subtiri de 1 mm.
  Lac offset mat – lucrarile tiparite capata un aspect mat si sunt rezistente la zgariere.
  Lac offset lucios – confera luciu si protectie tipariturilor, acestea devin mai rezistente la zgariere.

  INCLEIERE
  Este procesul asemanator cu brosarea manuala, diferenta constand in faptul ca nu se ataseaza coperta la blocul de carte.

  PLASTIFIERE
  Este procesul de acoperirea a suportului pe o fata sau pe ambele fete cu un strat de folie de plastic (lucioasa sau mata).
  Prin plastifiere, produsele capata protectie impotriva deteriorarii, umezelii sau impotriva razelor solare, dar confera si un aspect estetic deosebit. Ea se poate aplica la carti de vizita, fluturasi, carti postale, invitatii, ecusoane, afise.

  STANTARE
  Coordonatele ei de baza sunt imaginatia si produsul final. Astfel,  se poate da forma dorita  unei mape, unui catalog  tiparit sau serigrafiat.
  Stantarea plana – este procesul de decupare  din coala de hartie a unui produs cu un contur oarecare.
  Stantarea tunel – este  procesul de decupare a unui produs cu un contur oarecare, se realizeaza cu o stanta in  forma de prisma dreapta.


  Dispunem de un departament profesionist de grafica si DTP, oferind clientilor nostri servicii complete de creatie publicitara, campanii integrate de marketing, publicitate, promovare.

  Proiectul dumneavoastra poate prinde viata cu ajutorul nostru. Suntem gata sa punem in practica ideile dumneavoastra si sa colaboram indeaproape pentru a va oferi cele mai bune solutii grafice.

  Echipa noastra de creatie va poate ajuta cu realizarea identitatii vizuale:

   • logo
   • carti de vizita
   • foi cu antet

  • manual de identitate
  • a materialelor promotionale:
   • brosuri
   • mape
   • flyere
   • postere
   • calendare
   • etichete
   • cataloage

  De la concept pana la verificare si pregatire pentru tipar va asiguram servicii profesionale si accesibile.

  Cereti o oferta de pret acum!


  Afise/postere – Acestea au un impact foarte mare, mai ales daca sunt pozitionate in zonele de interes, astfel incat mesajul sa fie transmis direct catre potentialii clienti.
  Atat afisele, cat si posterele se tiparesc dupa macheta primita de la client, sau contra cost, cu realizarea noastra grafica.

  Agende personalizate – Agenda detine un rol important, mai ales in activitatea profesionala, ea contribuie la o buna organizare a timpului si a activitatilor.
  Tipografia Empire Print produce o gama variata de agende, in functie de dimensiune, numarul de pagini, tipul din care este realizata coperta si  modalitatea de personalizare.

  Brosuri – Brosurile sunt lucrari tiparite care cuprind un numar redus de pagini, menite sa sustina o oferta variata de produse sau servicii. Acestea se tiparesc dupa macheta primita de la client, sau contra cost, cu realizarea noastra grafica.

  Calendare – Tipografia noastra produce o gama variata de calendare, atat ca formate cat si ca modalitati de personalizare. Tiparirea acestora se face dupa macheta primita de la client, sau contra cost, cu realizarea noastra grafica.

  Carti – Cartile se tiparesc in diverse formate, dupa macheta primita de la client, sau contra cost, cu realizarea noastra grafica.

  Cartiformate uzuale: A5;  A4;  B5.
  Interior:
  – hartie volumica 60-80g/mp;
  – import 60-80g/mp.
  Coperta cartii: 250-300g/mp.

  Finisari carti:
  – brosare la cald cu termoclei, taiere la format finit;
  – imprimare alb negru  interior, coperta policromie;
  – coperta se poate plastifia mat sau lucios;
  – lacuire UV partiala (in special in combinatie cu plastifierea mata)

  Cataloage – Cataloagele reprezinta o forma superioara de prezentare a companiei dumneavoastra, oferind o abordare detaliata a produselor si serviciilor promovate.

  Foi cu antet – Foile cu antet aduc un aport important capitalului de imagine al unei companii. Acestea pot fi distribuite ca facturi sau contracte,  cuprinzand  logo-ul si datele de contact ale firmei prezentate.

  Etichete – Cu ajutorul etichetelor produsele dumneavoastra se vor diferentia de cele ale concurentei indemnand cumparatorul sa faca mai rapid o decizie.

  Felicitari si  invitatii – Tipografia Empire Print poate realiza o gama larga de felicitari si  invitatii:invitatii de nunta, invitatii de botez sau invitatii pentru alte evenimente, create pentru a transmite exact mesajul dorit. Acestea  pot fi realizate in diferite formate pe suport obisnuit sau pe materiale speciale.

  Flyerele/fluturasi – Flyerele sau fluturasii au ca scop promovarea unui produs sau serviciu, tirajul fiind direct proportional  cu feedback-ul asteptat. Cu cat fluturasii sunt tipariti
  intr-un numar mai mare si distribuiti in zonele de interes, cu atat feedback-ul va fi mai bun din partea potentialilor clienti.

  Mape – Mapele detin un rol important  pentru o companie iar un design potrivit poate imbunatati capitalul de imagine al celor cu care intrati in contact. Tipografia Empire Print realizeaza  mape de prezentare: cu buzunar sau lipsite de buzunar, mape cu volum sau mape fără volum.

  Pliante – Pliantele reprezinta unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing. Acestea ofera informatii intr-un mod atractiv despre produsele si serviciile oferite de companie.

  Se pot realiza pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), cu greutatea intre 90g/mp si 300g/mp.

  Pliante – formate uzuale:
  – A4 pliat in 3 la format finit 21×10 cm;
  – A4 pliat in 2 la format finit 21×15 cm;
  – A3 pliat in 2 la format finit 21×30 cm;
  – alte formate.

  Finisari realizate:
  – faltuire in 2 (4 fete);
  – impaturire tip scrisoare in 3 (6 fete);
  – impaturire dubla paralela (8 fete).

  Grosimi/modele pentru suport:
  – pliante hartie offset import 80g/mp;
  – pliante carton 90g/mp – 250g/mp;
  – pliante dublu cretat lucios;
  – pliante carton dublu cretat mat.

  Reviste – Revistele sunt publicatii care apar periodic si  contin o gama variata de articole, pe teme si subiecte diferite.

  Dimensiuni uzuale – reviste:
  – A4 (210 x 297 mm);
  – A5 (148 x 210 mm);
  – B5 (165 x 235 mm);
  – alte formate atipice.

  Atat copertile, cat si paginile revistelor pot fi tiparite pe diverse tipuri de hartie.
  Copertile pot fi subtiri, 90g/mp, sau groase, de pana la 300 g/mp, din hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata).
  Paginile se tiparesc pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), gramajul fiind cuprins intre 80g/mp si 170g/mp.

  Finisaje la reviste:
  – plastifiere (lucioasa sau mata, pe una, sau pe ambele fete);
  – legare (aceasta se poate face prin: brosare, capsare, spiralare);

  Nou! Lucrari de doctorat/Carti medicale/stiintifice

  Editura Medicala Amaltea, acreditata de CNCSIS/CNCS pe prima pozitie, in parteneriat cu Empire Print, vin in sprijinul medicilor care doresc sa publice teza de doctorat sau alte carti medicale.

  Pentru detalii click aici »

  Consultati pagina de Servicii oferite de catre tipografia Empire Print si fiti primii care combat criza din afacerea dumneavoastra: cu noi cresteti categoria Savings si diminuati riscurile cu care se confrunta piata.

  Dispunem de un departament de grafica si DTP,  oferind  clientilor nostri servicii complete de creatie publicitara, campanii integrate de marketing, publicitate, promovare.

  Empire Print – tipografie Bucuresti, este o alegere potrivita pentru ca:

  • indeplineste cele mai inalte exigente de calitate;
  • preturile sunt accesibile;
  • ofera servicii gratuite de consiliere in promovare;
  • respecta termenul de livrare al produselor;
  • ofera servicii integrate – servicii tipar offset si servicii creatie publicitara

  Tipografia Empire Print este si o componenta importanta a difuzarii de informatii medicale care sa creasca si sa incurajeze imbunatatirea actului medical in Romania. Aceasta activitate de responsabilitate sociala ne diferentiaza de concurenta prin aceea ca sustinem sistemul medical romanesc si ne implicam pentru binele societatii.

   

  Evalueaza si tu

  Lasa un comentariu

  Back to Top