[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Tipografia Ecran Magazin

Bine ati venit la Tipografia Ecran Magazin Brasov!
Dorința noastră este de a păstra pe piața editorială și tipografică numele „Ecran Magazin“ și de a ne impune pe piața națională și internațională la nivelul standardelor UE, oferind clienților calitatea solicitată, precum și o respectare strictă a termenelor de execuție.

Profile Description

Poți începe să vorbești despre Tipografia Ecran Magazin amintindu-ți că din aprilie 1990 și până în iulie 2002 a apărut revista saptămânală cu același nume, care a ajuns în anii ‘90 la un tiraj record de peste 500.000 exemplare.

Editarea, tipărirea și distribuția unei reviste săptămânale a creat o bază materială și de personal care ne-a permis să fim, ani la rand, în topurile județene și naționale de profil.

Experiența dobândită și dotarea tehnică ne-au determinat să ducem mai departe numele Ecran Magazin și suntem deosebit de încântați că reușim să edităm și să tipărim cărți, publicații periodice, pliante publicitare și alte tipuri de lucrări, exploatând profesionalismul acumulat în zeci de ani.

SC Ecran Magazin SRL este o societate privată înființată în aprilie 1990 de către Ioniță Cristea; Editura a fuzionat cu tipografia SC Rotoioni Tipo SRL in 2002. Personalul angajat a urmat diferite cursuri de pregătire și perfecționare în domeniul tipografic si al managementului.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top