[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia de Sud

Bine ati venit!
Tipografia de Sud este una dintre cele mai mari tipografii din regiunea de Sud-Vest a Romaniei, Tipografia de Sud ofera servicii si produse tipografice de calitate.

Profile Description

In 2008, Tipografia de Sud a primit din partea SGS Romania certificatul de conformitate ISO 9001:2000.

In 2005, TdS a primit in cadrul topului unitatilor tipografice abilitate sa execute lucrari sub supravegherea “C.N. Imprimeria Nationala S.A.” diploma de onoare la sectiunea
“Lideri Regionali” dar si diploma de onoare pentru locul doi la sectiunea “Tipografii de ziare”

Astazi oferim servicii de imprimare în sistem roto si plan offset, digital, legatorie si finisare de calitate.

Domeniul de activitate este cel al tipariturilor de ziare, reviste, carti, materiale publicitare, formulare tipizate cu regim special în tiraje mari, medii, mici, pliante, brosuri, carti de vizita, fluturasi, mape de prezentare.

Calitatea lucrarilor este data de masinile de tipar, de hârtie , de cernelurile folosite precum si de pasiunea angajatilor nostri.

În permanenta suntem pregatiti cu mostre, informatii si sfaturi privind materialele si conditiile de executie, relatia cu clientul fiind o preocupare primordiala a managmentului firmei de aliniere la tendintele actuale ce se manifesta pe piata tipariturilor.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top