[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Tipografia Braila – MTM Prod

Tipografia Braila MTM Prod - Cu noi vei fi vazut mai bine!

Profile Description

Ne desfasuram activitatea in domeniul tipografic de peste 10 ani, reusind sa oferim produse la inalte standarde si cu un foarte bun raport pret / calitate.

Suntem una din putinele tipografii care va pot executa o lucrare pornind de la “zero”.

SC MTM PROD SRL are ca principal obiect de activitate realizarea de materiale tipografice (tiparituri) de toate dimensiunile si in orice cantitati (tiraje), obiecte promotionale, cataloage, pliante si brosuri. Specialistii firmei ofera consultanta de specialitate in probleme de grafica, design si machetare, dimensionare a lucrarilor dumneavoastra functie de standardele de hartie sau tiraje.

Dumneavoastra nu trebuie sa aveti decat o idee sau o mostra a unui produs asemanator cu cel pe care il doriti si totul s-a rezolvat.

Pentru lucrarile dumneavoastra, Tipografia Braila MTM Prod va sta la dispozitie cu toata gama de operatiuni necesare incluzand: conceptie grafica, alegerea celor mai potrivite materiale si a celor mai optime solutii de realizare, executarea unei “machete”, pregatirea pentru tipar, tipar de calitate in orice tiraje si marimi, cele mai complete si “delicate” finisari.

Suntem specializati in tipar publicitar (mape, afise, pliante, flyere, etc.) si comercial (produse de etichetat, cutii, sacose, plicuri, etc.), dar nu ne dam inapoi de la executarea unor produse unicat care implica pe langa tipar cele mai complexe finisari.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top