[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Tipografia Balcanic

Bine ati venit!
De aproape doua decenii am exersat si ne-am slefuit in arta exprimarii unei viziuni de business.

Profile Description

BALCANIC S.R.L. este o tipografie din Timisoara care activeaza in domeniul industriei poligrafice din anul 1993 si care este unul dintre cei opt membrii fondatori ai Asociatiei Nationale a Tipografilor „Transilvania”. Activitatea de baza se desfasoara pe structura tipografiei „full service” care include posibilitatea conceptiei si executiei de lucrari dintre cele mai complexe: cutii, etichete, ambalaje diverse, cataloage, brosuri, prospecte, albume, mape, pliante, calendare, afise, postere, carţi, reviste, etc.

Utilizam tehnologie super-performanta de la cei mai mari producatori de masini si utilaje tipografice din lume, fapt ce confera produselor realizate de noi o calitate foarte buna.

Tipografia BALCANIC din Timisoara isi desfasoara activitatea avand domeniul productiv structurat în patru sectoare: CONCEPTIE-PREGATIRE, IMPRIMARI DIVERSE, LEGATORIE-FINISAJ, CERCETARE-INOVARE.

De-a lungul timpului au fost cercetate, concepute si executate cateva proiecte de tehnologie poligrafica – unele in premiera nationala – cu care am putut satisface chiar cerinte „neconventionale” ale clientilor nostri. Urmarea acestor preocupari a fost obtinerea a doua brevete de inventie acordate de catre Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) si a drepturilor de autor de catre Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA).

Principalele noastre atuuri constau in cunostintele detinute de catre organizatie în multiple sisteme de imprimare pe diversi suporti, in tehnicile de finisaj inovative folosite, in invatarea, experimentarea si instruirea continuua a personalului; in seriozitatea cu care abordam, identificam si incercam sa satisfacem cele mai complexe cerinte ale clientilor si, nu in ultimul rand, in flexibilitatea care a fost adeseori recunoscuta de catre colaboratorii nostri.

Organizaţia BALCANIC are implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001:2001 iar deviza noastra „tiparul ca arta”, denumirea „BALCANIC” si sigla companiei sunt marci inregistrate apartinand BALCANIC S.R.L

Cvartetul format din identitate vizuala, comunicare, editare si imprimari diverse este fundamentul  cu care putem contribui la crearea si dezvoltarea unor afaceri de succes.

Solutiile inteligente, calitatea, inovatia si optimizarea sunt vectorii activitatilor noastre care au multumit de-a lungul timpului sute de clienti determinandu-i sa revina mereu, cu noi si noi provocari.

Portofoliul ne ajuta sa ne prezentam cunostintele si competentele dobandite in diferite situatii. El demonstreaza, in mod documentat, parcursul unei afaceri precum si cultura organizationala si profesionala a unei firme prin prisma clientilor deserviti, respectiv a lucrarilor executate pentru acestia.

Portofoliul de clienti poate include evidente relevante (din punctul de vedere al fiecaruia dintre noi) cu privire la cine suntem, ce am invatat sa facem, ce stim sa facem, ce am facut efectiv si, mai ales, ce cunostinte ne reprezinta cu adevarat.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Message Us

Address Details:
Romania, Timis
Phone: 0256-225. 465
Opening Hours:

Find Us On

Company haven't yet any product.
Back to Top