[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipograf Service

Bine ati venit!
S.C. Tipograf Service S.R.L. a luat fiinta datorita cerintei ridicate a pietei pentru specialisti in reparatia echipamentelor tipografice.

Profile Description

Fondatorul companiei, dl. Attila Szocz, si-a inceput cariera in 1990 la Poligrafia de Stat din Brasov, Romania. Si-a inceput cariera in departamentul de mecanica usoara si mentenanta din cadrul Poligrafiei, care, dupa anii ’90, prin privatizare, a devenit Tiposervice S.A.

Activitatea la aceasta companie a fost extrem de fructuoasa, ei asigurand trainingurile de specialitate in domeniu. In timp, insa, necesitatea unei companii cu activitate strict in domeniul tipografic a devenit tot mai mare, astfel luand fiinta Tipograf Service. Utilajele instalate si reparate de noi sunt unele din cele mai sofisticate si complexe din lume, valoarea multora depasind milioane de Euro.

Recent, insa, peste tot in Europa, industria tipografica a fost modernizata, iar utilajele mai vechi au inceput sa se strice.

Se pare ca noile probleme sunt mult mai complexe, iar identificarea si repararea lor necesita personal calificat.
In timp ce compania noastra oferea servicii de reparatii, am avut oportunitatea de a strange noi informatii privind utilajele respective, si am realizat ca marea majoritate au fost vandute la preturi cu mult peste media pietei. Desi intelegem ca vorbim de afaceri, dorim sa ne ajutam clientii si partenerii, pe langa service, si cu cele mai bune oportunitati pentru vanzarea si cumpararea utilajelor.

Multumita fluxului constant de informatii la care suntem expusi, clientii vechi ne apreciaza, in timp ce suntem nerabdatori sa ne dovedim calitatile in fata celor noi.

Contactati-ne cu incredere! Toate consultatiile sunt gratuite!

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top