[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Concepute în concordanţă cu programele şcolare, auxiliarele Editurii sunt avizate de comisiile de specialitate ale Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării. Implicarea unor cadre didactice universitare, a cercetătorilor ştiinţifici sau a dascălilor cu experienţă în domeniu – atât în proiectarea/coordonarea, cât şi în realizarea propriu-zisă – garantează calitatea lucrărilor, prin racordarea lor la politicile educaţionale moderne. Conţinuturile respectă particularităţile de vârstă ale destinatarului, iar forma flexibilă de prezentare le transformă în instrumente de lucru prietenoase. Astfel, cunoştinţele însuşite la şcoală sunt exersate mai întâi, devenind apoi operaţionale prin aplicare la situaţii noi.

În contextul unei competiţii acerbe în lumea cărţii de învăţătură, Editura Tiparg vă propune prin colecţiile sale un set de materiale pe suport tipografic ce faciliteaza saltul de la competenţă la performanţă în educaţie.

Anul şcolar 2008 – 2009 a însemnat pentru TIPARG “un nou început”, cu regândirea strategiei editoriale, cu o largă deschidere spre literatura de specialitate, dar şi spre literatura artistică sau cu funcţie utilitar-practică. Au fost deja trasate principalele direcţii tematice, propunându-se serii şi colecţii specifice fiecărui câmp de interes. Aceste colecţii au fost gândite ca structuri “deschise”, permisive înglobării şi a altor “puncte de vedere” ce compun imaginea de ansamblu.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top