[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Profile Description

Suntem pe piata din 1991, la inceput ca un birou ziar și mai târziu s-au adăugat și servicii de imprimare.

Cele două decenii ale muncii noastre, unde ne-am stabilit pe piața de imprimare în partea de vest a țării, precum și numerosii clienții noștri care au rămas fideli pentru noi în această perioadă de timp, sunt, probabil, ceea mai buna “carte de vizită” a noastra.

Cu un plan de afaceri bine structurat și cu o activitate bine organizate, tipografia a fost întotdeauna adăugat o mare valoare pentru clienții săi și, prin urmare, a investit constant în, echipamente moderne de imprimare de înaltă calitate. Începând cu masina de tiparit offset Roland cumparata in 1995, compania a investit continuu in echipamente noi. Timpolis are și în prezent prese cu patru și cinci grupuri de culoare, taiere de mare viteză programabile electronic, Broschier – și pliante mașină și stantare mașină.

Imprimarea Timpolis a dovedit că poate efectua imprimarea muncă de orice fel, la prețuri competitive – etichete, pliante, caiete, calendare, postere, reviste, cataloage de prezentare, autocolante de cărți sau de ambalare.

Profesionalismul, calitatea și conceptul ca fiecare client este important sunt caracteristicile principale cu care tipografia Timpolis si-a efectuat cu succes activitatea. În opinia noastră, un client multumit este cea mai buna reclama. Existența noastră pe piață de imprimare, demonstrează satisfacția clienților noștri, atât pe piața internă cât și pe piața externă și acești clienți sunt în mod constant aproape de noi au fost în toți acești ani.

Imprimeria Timpolis tipareste pe orice fel de materiale indiferent de grafica, forma sau suport. Hârtia sau caseta de compensare, dublu Art triple, Cromo-carton, Duplex, cutii de carton, hârtie specială pentru etichete, hârtie autocopiantă, hârtie autocolant, cu grosime intre 60-350 g / m².

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top