[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tiger Somes

Producator de hartie si hartie innobilata cu polietilena. Ambalaje din carton.

Profile Description

Societatea comercială SC TIGER SOMES IMPEX SA a fost infiintată in anul 1992, cu capital româno-italian. In primii ani de acticvitate societatea TIGER SOMES IMPEX SA a desfasurat activitaţi de comerţ (intern si extern) iar începand cu anul 1994 trece la producţia de ambalaje innobilate.

Pe parcursul anilor 1994 – 1998 se achiziţioneaza doua linii de extrudere a polietilenei pe hartie, utilaje de tiparit, tăiat si rebobinat hartie. Numarul de angajaţi creste de la 4 in anul 1992 la peste 40 in anul 1998.

Începand cu anul 1998 societatea investeste intr-o noua direcţie – tiparirea ambalajelor flexibile multistrat din BOPP, cast , hartie + Aluminiu. In acest sens se achiziţioneaza in 1999 o masină de tipar flexographic in 6 culori.

In anul 2002 se incepe construcţia unei noi hale industriale si spaţii pentru birouri pentru ambalaje flexibile de circa 2000 m. In anul 2003 se achiziţioneaza o masină de tiparit rotogravure in 8 culori Schiavi si un laminator tip Uteco.

In perioada 2004 -2007 SC Tiger Somes Impex ajunge la o cifra de afaceri de circa 10 mil Euro din producţie.

In anul 2007 SC Tiger vinde divizia de ambalaje flexibile unui investitor ceh, continuand cu producţie de hartie innobilata si cu activitatea de comerţ.

Cifra de afaceri a S.C. TIGER SOMES IMPEX S.A. este de cca. 17 milioane de Euro pe anul 2011, din care cca 8 milioane de Euro/an a reprezentat hartia innobilată cu polietilenă, iar restul a reprezentat activitatea de comerţ cu produse destinate industriei de hartie si celuloza.

Cu aproape două decenii de experienţa in domeniul ambalajelor, societatea poate afirma fara rezerve ca in momentul de fata este cel mai mare producator de hartie innobilată cu polietilenă din tară si isi permite sa privească cu incredere in viitor, venind in intampinarea cerinţelor variate ale pieţei si oferind consumatorilor o paletă variată de produse de cea mai bună calitate in domeniul ambalajelor din hartie.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top