[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

THIMM Packaging srl

Bine ati venit la THIMM Packaging!
Noi de la THIMM Packaging suntem mult mai mult decât un producător. Vă oferim consiliere şi ajutor în rezolvarea problemelor, de la ambalaje din carton ondulat simple, constructive şi imprimate multicolor, până la concepte de împachetare complexe şi constructive din multimaterial.

Profile Description

Noi avem experienţă!

Noi vă însoţim într-un mod activ produsul dumneavoastră pe piaţă prin toate etapele de supply chain.

Chiar dacă ar fi alimente, delicatese, băuturi, îmbrăcăminte, mobilier, electronice, produse casnice sau automobile – THIMM Packaging dispune de o experienţă amplă cu un spectru larg în diferite branşe.

Profitaţi de acest pachet special de know-how şi soluţii cu spectru larg, care sunt proiectate individualizat cu sisteme de proiectare 3D şi pentru o mai bună vizualizare vă sunt puse la dispoziţie mostre.

Poziţionarea geografică a THIMM Packaging srl în Şura Mică, în noul Parc Industrial din apropierea aeroportului Sibiu, face din aceasta o locaţie ideală.

Ca şi o companie activă la nivel international, care s-a stabilit în România, şi ca specialişti în ceea ce privesc ambalajele, vă consiliem pe un spectru larg cu soluţii documentate de ambalare şi vă putem livra în întreaga ţară.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top