[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Superprint

Bine ati venit la Superprint !
Super Print este o companie de productie publicitara full service, cu acoperire nationala, infiintata in anul 2006. Am inceput ca un mic atelier de printuri large-format si ne-am dezvoltat continuu de atunci.

Descriere profil

Ultima modificare la

Super Print este o companie de productie publicitara full service, cu acoperire nationala, infiintata in anul 2006. Am inceput ca un mic atelier de printuri large-format si ne-am dezvoltat continuu de atunci.

Suntem primul importator si distribuitor din Romania de sisteme Popup de calitate superioara si singurul care are in oferta sa structuri Popup autoblocante cu legaturi incrucisate. Suntem prima companie din Romania care a achizitionat imprimanta HP L25500, ridicand standardele in domeniul imprimarii large format cu cea mai noua tehnologie HP Latex, 100% ecologica, fara solventi sau compusi daunatori, cu durabilitate ridicata.

Pentru noi, fiecare client si fiecare proiect este gestionat in mod individual. Cu idei si solutii adaptate de specialisti care lucreaza in acest domeniu de multi ani. Cu personalitate, fantezie, libertate de creatie si, mai presus de toate, avand in prim-plan punerea in aplicare a dorintei clientului. Aceasta este, credem noi, singura modalitate de a atinge performanta si de a construi o relatie in viitor.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Superprint

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top