[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Sufitech SRL România

Sufitech SRL România
Bine ati venit la pagina Sufitech Romania!
Sufitech srl este producator coltare din carton, paleti de carton, wrap around, carton plat, saci gonflabili din hartie, tuburi din carton si multe altele.

Profile Description

Sufitech SRL produce, vinde şi promovează soluţii de ambalare pentru protecţia la transport din carton, competitive, de o calitate bună şi care nu dăunează mediului înconjurător. Ţelul nostru este să devenim un furnizor global ce oferă servicii partenerilor din întreaga lume.

IDEI PROASPETE + INOVAŢIE

Un lucru important pentru noi este să creştem satisfacţia clientului prin dezvoltarea constantă a produselor, proceselor, calităţii şi serviciilor bazate pe feedback-ul direct al clientului.

PĂSÂNDU-NE DE NATURĂ – CONSERVĂM MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Furnizând produse de ambalare pentru transport 100% reciclabile, ne bucurăm că putem ajuta clienţii noştri să contribuie la protejarea mediului înconjurător. Toate strategiile noastre se îndreaptă spre obţinerea de produse şi deşeuri complet reciclabile.

ECOLOGIC… ŞI AMBALAJ PENTRU TRANSPORT FĂRĂ LEMN

Nu întotdeauna este bine să înlocuieşti lemnul în ambalaj, dar în majoritatea cazurilor o soluţie modernă din carton reciclabil poate face acelaşi lucru.

Sufitech SRL oferă o soluţie viabilă, fără insecte, fără a suferi procese de fumigare şi complet reciclabilă din carton solid. Suntem recunoscuţi pentru ideile noastre inovatoare, soluţiile de ambalare de calitate foarte bună precum Ambalajul Ramă, care sunt create combinând diverse produse din gama noastră.

Creem permanent noi soluţii şi produse în beneficiul clienţilor noştri, iar producţia globală înseamnă că putem furniza oriunde în lume, dar ţinând cont de cerinţele locale.

Sistemele noastre de ambalare sunt folosite de o gamă largă de producători de la oţel şi aluminiu la alimente, agricultură, computere şi produse electronice. Printre clienţii noştrii se numără Electrolux, Pepsi International, FinnForest, Nokia, Nestlè, etc.

Produsele noastre:

Range of Services

  • Coltare din carton
  • paleti de carton
  • wrap around
  • carton plat
  • tuburi din carton
  • saci gonflabili din hartie

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top