[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Studio Impress Design

Bine ati venit la pagina Impress Design Studio!
Impress şi-a început activitatea în 1995 ca un studio de prepress, reuşind să se impună în scurt timp pe piaţă prin calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite.

Profile Description

Studio Impress Design

O permanentă preocupare a fost investiţia în echipamente profesionale de ultimă generaţie, care să raspundă celor mai variate necesităţi ale clienţilor noştri – Scanner cu tambur / Imagesetter de format A2+ cu rip software / Sistem proofing analogic Matchprint A3+ / Calculatoare PowerMac şi PC pentru grafică / Ramă pentru copiat / Maşină de developat filme / Sisteme de control al calităţii – densitometre de film şi tipar).

În 1996 se investeşte într-un sistem de proofing digital 3M(Imation) Rainbow şi un sistem de proofing analogic 3M(Imation) Matchprint A2+, pentru ca în 1998, datorită creşterii continue a numărului clienţilor firmei, să se achiziţioneze încă un imagesetter cu rezoluţie şi viteză mai mare, precum şi un sistem de proofing analogic FujiFilm Colorart.

Anul 1999 înseamnă pentru Impress începutul investiţiei în tipar, cu o maşină Heidelberg format 50×70 şi o ghilotină Polar, ambele fiind echipamente noi.

Calendarul Impress pe anul 2000 este, în premieră în România, prima lucrare realizată în hexacromie. În 2001 se cumpără primul spectrofotometru şi începe implementarea unui sistem de color – management.

2002 – Se înfiinţează Asociaţia Tipografilor din TransilvaniaImpress este membru fondator.

Primul plotter de mare rezoluţie şi lăţime de 118cm se pune în funcţiune. Acestuia i se adaugă un RIP performant, astfel încât proofurile digitale au acum şi raster. Pentru implementarea standardului ISO 12647-2 se cumpară un sistem de spectrofotometrie de la Gretag Macbeth, astfel încât în acest moment proofurile digitale şi tiparul sunt realizate în conformitate cu acest standard.

Se implementează noua identitate vizuală a firmei. Impress is now “printing ahead”.

Impress achiziţionează o nouă maşină pentru tipar offset, cu 4 grupuri de culoare şi uscător IR. Maşina tipăreşte pe format 52x74cm şi este complet automatizată. Măsurarea colii de tipar se face acum on-line, iar datele de tipar sunt încărcate direct din serverul de prepress. Astfel, coala este tipărită mai repede, la un preţ mai bun şi la o calitate superioară.

Impress împlineşte 20 ani de activitate.
 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top