[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Studia Printing

Bine ati venit la Studia Printing!
Tipografia STUDIA Printing vă pune la dispoziţie produse de o calitate superioară graţie utilajelor de ultimă generaţie şi echipei de profesionişti în domeniul tipografic.

Profile Description

În urma colaborări cu diverse instituţii şi companii, Studia Printing a dobândit o vastă exerienţă în pregătirea materialelor pentru diverse evenimente, atât din punct de vedere al concepţiei grafice, cât şi din punct de vedere al tiparului. Cu ajutorul utilajelor de care dispunem, putem tipări în tiraje mici, mijlocii sau mari produse de o calitate superioară în timp record la preţuri competitive. 

Tiparul offset – este folosit pentru tiraje medii sau mari, începând de la câteva sute de exemplare.

Cu cât tirajul este mai mare preţul pe exemplar scade. Se pot tipari culori speciale, inclusiv metalizate (auriu, argintiu). Timpul de execuţie este de cel puţin 2-3 zile. Gama de finisări disponibile pe tipar offset este mult mai largă decât la lucrările executate pe tipar digital.

Tiparul pe rotativă – se pretează pentru tiraje mari şi foarte mari, pentru reviste, ziare, cărţi, tipizate şi alte publicaţii comerciale. Formatul de pagină poate fi A5 (carte), A4 (revistă), tabloid sau ziar format mare, policromie pe ambele feţe cu diferite opţiuni de culoare. Hârtia utilizată pentru acest tip de tipar poate fi de diferite sortimente şi poate avea orice calitate.

Tiparul digital – este avantajos atunci când se doreşte un produs final rapid, în cantităţi mici. Tirajul poate fi până la câteva sute de exemplare. Costul pe bucată este acelaşi indiferent de tiraj. Pe tipar digital se pot realiza: cărţi de vizită, coli antet, plicuri, invitaţii, afişe etc.

Design Grafic – constă în concepţie grafică, prelucrări imagini, prelucrări vectoriale, culegere texte, tehnoredactări texte, machetări, pregătiri pentru tipar. Unele tipografii asigură aceste servicii şi le cuprind în preţul final al produsului tipărit, altele tarifează separat pe ora de manoperă sau pe lucrare.

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top