[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Sistelse Impex

Bine ati venit la pagina Sistelse
Infiintata in anul 1993, SISTELSE IMPEX srl are ca obiect principal de activitate producerea de pungi din hartie.

Descriere profil

Ultima modificare la

SISTELSE IMPEX srl dispune de un Departament de Creatie si Prepress ( DTP, tipar digital HP 9500HDN, Imagesetter DOLEV ), un Departament de Tipar avand in dotare 2 masini de tipar, in format 50 x 70cm ( Roland 200E si HEIDELBERG Speedmaster ) si diferite utilaje de finisare ( ghilotina , stanta , masini de faltuit si gaurit ) precum si un Departament de Productie avand in componenta 74 de angajati specializati in legatorie si manufacturarea pungilor din hartie . Toate acestea ofera garantia unor produse de calitate si o evaluare corecta a preturilor.
Materiile prime si materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate , astfel incat produsele rezultate sa poata satisface exigenta oricarui client.

Produsele noastre se impart in:
– pungi din hartie “ STOC PERMANENT ” confectionate din hartie dublu cretata , tiparite la 1 culoare , plastifiate lucios si cu snur textil asortat la culoarea pungii .
– pungi din hartie “ LUX ” confectionate din hartie dublu cretata cu snur textil la care se pot aplica finisari precum plastifiere mata sau lucioasa, lac UV selectiv, emboss, folio, capse .
– pungi din hartie “ EVENIMENT ” confectionate din hartie dublu cretata cu snur textil la care se pot aplica finisari precum plastifiere mata sau lucioasa, lac UV selectiv, emboss, folio, capse.
– pungi din hartie “ KRAFT ” realizate din hartie kraft alb sau natur , simpla sau cu striatii cu manere din hartie rasucita sau snur textil .

La solicitare putem realiza si alte materiale tiparite: postere, brosuri, pliante, flyere, mape, notes-uri, carti de vizita, etichete de pret, cutii din carton s.a.

Printre clientii SISTELSE IMPEX srl se numara societati din Romania din diferite domenii:
parfumerie si cosmetice ( L’OREAL, NIVEA, PROCTER & GAMBLE, COLGATE PALMOLIVE, AVON Cosmetics, REVLON, INA Center, PRIVILEGE, B&B Collection, SPLEND’OR, NEW LIFE )
confectii si incaltaminte ( BIGOTTI, DINASTY, AGNES TOMA, ZIGGO, MARIO Collection, YOKKO, MADAME, MIHAI ALBU, DAN COMA, ELLEGANZA )
productie si servicii ( MOBEXPERT, ROMSTAL Leasing, FALCON Electronics, PLAFAR, EXOTIQUE, NAPOLACT , IBM )
agentii de publicitate ( VITRINA , MERCURY, FOCUS Publicis , TEMPO Advertising ,GREY WORLDWIDE, FIRST Advertising)
Incepand cu anul 1999 exportam in state din Uniunea Europeana (Germania, Franta, Italia ) precum si in Republica Moldova .

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Sistelse Impex

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top