[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Shatter

Bine ati venit la Shatter !

Profile Description

Shatter

Ne-am orientat cu predilectie catre utilizatorii finali, de tip “office”, pentru care am cautat sa asiguram o gama cat mai completa de produse la un raport pret-calitate competitiv. 

Clientii nostri sunt companiile diverse de pe piata romaneasca, carora le satisfacem nevoile de organizare a activitatii, oferindu-le solutii variate, produse de calitate si un serviciu promt.

Ca  urmare a cresterii constante a cifrei de afaceri, suntem parteneri Hewlett Packard din 2004, parteneri Xerox din 2006, parteneri Lexmark din 2007, si, nu in ultimul rand suntem certificati ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii din 2006.

Venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri, din anul 2005 am inceput sa oferim servicii de reincarcare pentru cartuse de imprimante ink si laser, precum si pentru tonere de copiator. Cernelurile folosite sunt de cea mai buna calitate, iar preturile competitive.

Ambitiile pentru viitor sunt altfel decat s-ar crede. Nu vrem sa devenim cel mai mare furnizor de papetarie si birotica din zona, nu vrem sa devenim un mare importator, nu vrem sa revolutionam piata distributiei de consumabile. Nu suntem “cei mai mari” insa vrem sa ne mandrim cu cei mai multumiti clienti si ne straduim zi de zi sa oferim mai mult. Vrem sa fim in continuare cel mai bun partener al fiecarui client al nostru.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top