[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

SCM Cartonajul Bucuresti

SCM Cartonajul Bucuresti
Bine ati venit la pagina CARTONAJUL!
Producem o gamă largă de produse de ambalaje din carton si cutii cu design personalizat.

Profile Description

La SCM CARTONAJUL  Bucuresti producem o gamă largă de produse de ambalare din carton.

Putem să realizăm de la cutii clasice la cutii cu design personalizat. Folosim în primul rând carton microondulat, carton tip CO3 şi CO5, nuanţe alb sau natur.

Utilizate la o scara foarte larga, gama de ambalaje este poate cel mai comun tip de ambalaj din lume. Evident spunem acest lucru ne-luand in considerare pungile de plastic. SCM Cartonajul Bucuresti este producator de astfel de ambalaje.

Cartonul folosit pentru ambalaje este de doua tipuri, fie cu un singur strat ondulat, sau cu doua. Insa inainte de a discuta despre tipurile de ambalaje, vom detalia motivele pentru care acest tip de carton ofera o mai buna rezistenta la sarcina decat unul simplu, si tot odata, cum se aplica niste principii elementare de fizica pentru a oferi o rigiditate mai buna a cutiilor de carton.

Fie ca vorbim de ambalaje confectii sau de orice alt tip de cutie sau produs din carton ondulat, toate au la baza aceeasi necesitate. Cea de a rezista cat mai bine la deformare, astfel incat ambalajul sa ofere o protectie cat mai buna produsului din interiorul sau.

Ei bine, si sa revenim la gama noastra de ambalaje. Acestea pot fi de diferite marimi,forme, ele putand fi executate din doua tipuri de carton ondulat, asa cum mentionam i mai sus; carton ondulat cu o singura camera, sau din cel cu doua camere. Daca primul tip de carton ondulat este foarte rentabil ca si pret, si este pretabil pentru producerea de ambalaje cu greutate mica, al doilea tip de carton ondulat, cel cu doua camere, este foarte util pentru ambalajele ce trebuie sa reziste la o anumita greutate.

Ei bine, siteul nostru, este prezent pentru a va oferi ocazia de a ne cunoaste mai bine, dar si pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie. Iar daca ceea ce cautati nu este pe site, ne puteti contacta oricand!

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top