[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Schubert & Franzke srl este lider in Romania in realizarea hartilor pentru localitati  si judete.

Firma noastra executa proiecte cartografice individualizate, in colaborare cu primariile si cu consiliile judetene din intreaga tara, atat in forma tiparita, cat si  aplicatii pe internet.

Schubert & Franzke este un partener pe termen lung al primariilor si consiliilor judetene din tara.

In colaborare cu firme din domeniul turistic si alte sectoare ale economiei, Schubert & Franzke ii sprijina pe partenerii nostrii cu multiple solutii cartografice, oferind prin intermediul hartilor, informatii asupra diferitelor regiuni din tara.

O alta categorie de clienti sunt firmele, care considera hartile noastre ca fiind un mijloc eficient de publicitate.

Stimati clienti, dragi cititori,

In aceasta pagina ar fi trebuit sa va prezentam o descriere a structurii organizatorice si administrative a companiei noastre.

Deoarece, din punctul nostru de vedere, dumneavoastra, detineti calitatea de a fi viitori clienti ai firmei Schubert & Franzke, consideram ca este mult mai important sa va impartasim secretul succesului firmei noastre, care de fapt nu mai este de mult un secret.

Calitatea serviciilor – diferenta dintre colaboratori

«Service is our Success»: acest slogan suprasaturat si indelung folosit de cei mai multi nu inseamna pentru firma noastra “vorbe goale aruncate in vant” ci este o realitate. Faptul ca Schubert & Franzke a executat si livrat mai mult de 100 de harti, a diferitelor municipii si judete, este de necontestat. Dovada acestui lucru este paleta larga a proiectelor, diversitatea acestora, calitatea cartografierii si a executiei, punctualitatea livrarilor si nu in ultimul rand satisfactia clientilor nostri.

Fiecare localitate are specificul ei

Pentru garantarea unui succes deplin, specialistii de la Schubert & Franzke va ofera, inca de la inceperea proiectului, sfaturile si consultanta necesara. Fiecare localitate, judet sau regiune are specificul ei, iar aceste caracteristici trebuie nu numai comunicate clientului ci este nevoie ca ele sa fie luate in considerare, pe intreaga derulare a proiectului si puse in evidenta, astfel incat la final sa rezulte o harta inedita a orasului, municipiului sau judetului dumneavoastra.

Creativitate si flexibilitate

Pentru realizarea cu succes a proiectelor, consultantii nostri se bazeaza pe experienta a zeci de ani ai firmei Schubert & Franzke. Ne mandrim cu flexibilitatea intregii echipe, de la consultanti la designeri si cartografi, pe parcursul intregului proces de creatie a diferitelor proiecte si ne bucuram sa afirmam, ca toate produsele cartografice oferite au fost realizate individual, personalizate in functie de cerintele clientului, fiind finalizate cu succes.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top