[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Satimpex srl

Bine ati venit
Satimpex SRL este prima firmă din România care a produs prelatele auto confecţionate din folie PVC cu inserţie textilă.

Profile Description

Începuturile firmei au fost reprezentate de o clădire mică, cu angajaţi puţini, dar încrezători în viitorul succes al activităţii desfăşurate.

În prezent, SC Satimpex SRL deţine o clădire de cca 2000 mp, iar calificarea personalului direct productiv este una de înaltă performanţă, acest aspect fiind dobândit în decursul anilor, deoarece există angajaţi care fac parte din echipa Satimpex încă de la înfiinţarea acesteia.

Odată cu trecerea timpului, gama de produse pe care SC Satimpex SRL poate să o realizeze cu tehnologia si echipamentele pe care le deţine, a cunoscut o creştere semnificativă. Această dezvoltare a avut loc datorită unor relaţii contractuale cu furnizori consacraţi ai domeniului, precum SIEON – Belgia, MIEDERHOFF – Germania, ILTELLONE – Italia.

Astfel, plecând de la prelate auto, portofoliul deţinut de activitatea firmei este reprezentat de: prelate CFR, acoperiri suprafeţe mari, terenuri sport, adăposturi animale, hale depozitare, pavilioane expoziţionale, scene, copertine, corturi, marchize, gastromarchize, bannere, panouri publicitare, plăci bazine, plus absolut orice produs care poate fi realizat din folie PVC cu inserţie textilă şi alte materiale existente în această clasă, a căror aplicabilitate se extinde spre foarte multe domenii de activitate: industrie, agricultură, publicitate etc.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top