[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Sands Advertising

Bine ati venit
Sands este un brand fondat în 1999 care activează de la înfiinţare în domeniul producţiei publicitare BTL.

Descriere profil

Ultima modificare la

In cei peste 12 ani de activitate in domeniu Sands Advertising are in portofoliu peste 30.000 de obiecte promoţionale importate direct din diferite ţări ale Uniunii Europene. Fiind membru P.S.I., (Asociaţia Internaţională a producătorilor şi agenţiilor de publicitate), avem acces la ultimele noutăţi care apar pe piaţa mondială.

Ca şi importator de obiecte promoţionale, colaborăm cu aproximativ 530 de agenţii de publicitate din România, cărora le furnizăm materia primă sau obiectele deja gata imprimate.

Ca şi producător de obiecte promoţionale, avem familia noastră de produse, stickere volumetrice, brevetate şi înregistrate la OSIM sub brandul Sticker Line (Copyright 2004).

Ca şi agenţie de publicitate BTL, colaborăm cu mai mult de 5.500 de consumatori finali de publicitate de pe tot teritoriul României.

De-a lungul anilor am încercat să oferim servicii de calitate şi diversitate clienţilor noştri şi astfel s-a ajuns ca în acest moment să avem o echipă formată din profesionişti, care au un singur scop şi anume satisfacerea necesităţilor clienţilor noştri.

Noi ne-am ales calea şi o urmăm. E decizia Dvs. dacă deveniţi sau nu clientul nostru.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Sands Advertising

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top