[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Societatea a fost infiintata in anul 1992 si are obiectul principal de activitate fabricarea de ambalaje din material plastic, in special din polietilena (pungi, sacose, saci folie, etc.).

Prezentă pe piaţa industriei prelucratorarea din România începând de aproape 20 de ani, societatea SALEX PROD COM S.R.L. este o societate care promovează un sistem de lucru în conformitate cu standardele europene în domeniu. Societatea a reuşit să se impună prin profesionalism, prin rezultatele obţinute şi nu în ultimul rând, prin dedicaţia cu care se implică în fiecare lucrare executată.

SC SALEX PROD COM S.R.L. este un partener întotdeauna deschis către dorinţele şi propunerile clienţilor şi colaboratorilor săi, căutând tot timpul cea mai potrivită cale pentru îmbunătăţirea continuă a relaţiilor de afaceri.

În relaţiile cu clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri, politica noastră este bazată pe încredere reciprocă, loialitate şi respect.

Echipa SC SALEX PROD COM SRL are peste 25 de angajaţi specialisti şi dispune de mijloacele care fac din respectarea termenelor de fabricare o realitate.

Sediul societatii este plasat strategic, in localitatea ORADEA, str. Calea Santandreiului nr.19D, avand acces direct la soseaua de centura a municipiului, unde se afla concentrata intreaga activitate, atat cea din productie si depozitare, cat si activitatea manageriala.

De la momentul infiintarii, pana in prezent, societatea si-a pastrat actionaratul si profilul activitatii, volumul vanzarilor si diversificarea activitatilor crescand continuu de-a lungul timpului.

Astfel, compania SALEX PROD COM S.R.L. s-a impus pe piata ca unul dintre cei mai important furnizori pe acest segment de produse.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top