[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Salastar srl

Bine ati venit la Salastar!
Tehnologia performantă ne permite să vă oferim o gamă largă de produse în domeniul ambalării flexibile cu şi fără personalizare. Experienţa ne-a învăţat că fiecare produs trebuie să fie unic şi independent prin urmare le și tratăm orice comandă și produs ca atare.

Profile Description

Ai nevoie de un furnizor de ambalaje flexibile de cea mai bună calitate pentru a prezenta sau proteja produsele tale?
Uite de ce Salastar este alegerea perfectă pentru a fi furnizorul ideal:

  • avem o experienţă ce datează din înainte de 1991, când fabricăm aceste produse ca şi o cooperativă
  • desfăşurăm toată activitatea noastră respectând o strategie serioasă de marketing bazată pe studii de piață aprofundate și ghidându-ne după principiile noastre călăuzitoare
  • avem implementat sistemul de asigurare a calității ISO9001
  • suntem printre primele și cele mai moderne firme producătoare de ambalaje flexibile și ne dezvoltăm și modernizăm în continuu
  • am făcut și facem în continuare investiții serioase

În anul 2008 firma noastră s-a extins cu o nouă hală de producţie, în care s-a instalat o linie tehnologică modernă pentru producerea ambalajelor flexibile de calitate superioară.

Iar în anul 2012 am introdus noi technologii de producere a ambalajelor laminate de calitate, pentru ambalarea automatizată a produselor.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top