[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Zygoptera Communication

ZYGOPTERA COMMUNICATION este o agenþie de comunicare avand servicii complete în publicitate si relatii publice cu activitate în întreaga þarã ºi în exterior. Principala activitate este reprezentata de STRATEGIE si CONSULTANTA in COMUNICAREA de MARKETING; PUBLICITATE si RELATII PUBLICE; STUDII si SONDAJE de PIATA; DEZVOLTARE de PROGRAME INFORMATICE si PAGINI de WEB COMPLEXE.
OFERTA DE PRODUSE - SERVICII
STRATEGIE de COMUNICARE; CREATII PUBLICITARE - DENUMIRE, LOGO, SLOGAN, CARTI de VIZITA, PREZENTARI MULTIMEDIA, AMBALAJE de PRODUSE; TIPAR MATERIALE de PREZENTARE - FLUTURASI, BROSURI, MAPE, PLIANTE, CATALOAGE; PERSONALIZARE MASINI, ECHIPAMENTE de LUCRU; SERVICII FOTOGRAFICE, CREATIE si PRODUCTIE de SPOTURI AUDIO si VIDEO; INTERMEDIERE SPATII PUBLICITARE in MASS-MEDIA (RADIO, TELEVIZIUNE, ZIARE si REVISTE); CONSILIERE PRIVIND OPORTUNITATILE de IMAGINE si SCHIMBAREA de ATITUDINE a PUBLICULUI CAT si ALEGEREA SUPORTURILOR POTRIVITE PENTRU CAMPANIA PUBLICITARA.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top