[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Romcarbon

Bine ati venit!
Infiintata in 1952, SC ROMCARBON SA se mandreste cu o experienta de peste jumatate de secol in domeniul procesarii maselor plastice.

Profile Description

Divizia de polistiren expandat a fost infiintata in anul 2003, ca raspuns la solicitarile unei piete in plina expansiune, sectorul avand o capacitate initiala de procesare de 100 de tone pe luna si 26 de modele standard in gama de productie.

Divizia cunoaste o dezvoltare rapida, pe de o parte datorita programului investitional derulat, care vizeaza achizitionarea unei noi tehnologii prin care capacitatea de procesare creste la 500 to/luna, iar pe de alta parte prin asimilarea ambalajelor polistiren catering si cresterea portofoliului de clienti.

Astfel, in anul 2007 se fac investitii intr-o noua linie de extrudere cu capacitatea de 360 de tone, precum si intr-o linie de termoformare automata. Pentru intregirea gamei de produse, in 2012 este achizitionat un nou termoformator dedicat ambalajelor din polistiren expandat absorbante. Valoarea intregului program investitional in acest sector se ridica la 5 milioane de Euro.

In prezent, gama noastra de produse contine cele mai uzuale modele pentru aplicatii catering, si peste 40 de modele de tavite standard, care in functie de solicitarea clientului pot fi realizate si in varianta absorbanta.

In contextul conturarii unui mediu de business tot mai competitiv, SC ROMCARBON SA se diferentiaza pe piata ambalajelor prin:

  • promptitudinea livrarilor- avantaj dat de faptul ca suntem producatori locali;
  • prin varietatea tipo-dimensiunilor;
  • prin posibilitatea de a asimila noi modele – in concordanta cu solicitarile clientilor;
  • prin posibilitatea de a oferi clientilor nostri acelasi model de ambalaj din polistiren, atat in forma clasica, cat si in forma abosrbanta;
  • prin intregirea pachetului oferit cu produse auxiliare- pentru caserolele standard si absorbante-folie stretch- iar pentru caserolele catering – boluri de supa, tacamuri si ambalaje transparente.

Mizand pe o politica orientata catre client, astazi ne mandrim cu pozitia de lider al pietei locale, precum si cu un portofoliu stabil de clienti externi-pe pietele din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Croatia, Israel, Albania, Malta.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top