[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Rom Paper srl

Bine ati venit la Rom Paper!

Profile Description

Compania a fost infiintata in anul 2002 si are ca obiect principal de activitate productia si comercializarea de servetele de masa, prosoape pliate, hartie igienica, role profesionale, prosoape cosmetice si servetele la cutie.

Acoperim o gama completa atat de produse clasice, cat si produse de calitate superioara, sofisticate, care pe langa utilitate creeaza si o atmosfera deosebita.

Suntem in permanenta preocupati sa asiguram un nivel calitativ ridicat al produselor, de dezvoltarea activitatii, cat si de achizitionarea de utilaje performante.

Investitia in utilaje noi, moderne si performante a fost realizata atat cu fonduri proprii cat si cu fonduri europene. Astfel, in prezent firma detine un numar mare de utilaje moderne ce au un nivel tehnologic ridicat, care permit realizarea unei game variate de produse si de calitate superioara.

Pentru a sustine dezvoltarea activitatii, ROM PAPER a investit si in spatii productive si de depozitare, in conformitate cu standardele in domeniu, ce permit relizarea unor fluxuri de productie eficiente.

Activitatea de productie se desfasoara intr-o fabrica noua si moderna care asigura pe langa spatiul necesar productiei si conditii moderne de lucru.

Produsele realizate de ROM PAPER sunt comercializate in 7 tari, pe teritoriul Romaniei, cat si in afara, prin intermediul lanturilor de magazine (hipermarketuri, supermarketuri, cash and carry), dar si prin intermediul distribuitorilor. Gama de produse oferita de companie s-a diversificat si a evoluat constant, fiind adaptata pe nevoile clientilor.

Grupul Rom Paper detine si marca produse din hartie pentru uz casnic de fiecare zi denumita Mototol.

Dintre produsele Mototol mentionam servetelele de zi cu zi, servetelele decorative, servetelele premium si servetelele in cutii speciale pentru uz automobilistic. Toate de calitate, pregatite sa-ti vina in ajutor in orice situatie.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top