[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

ROEL Group

Distribuitor echipamente tipar digital RICOH

Descriere profil

Ultima modificare la

Suntem o companie dinamică infiintata in 1991 care asigură servicii competitive pentru piaţa românească prin echipa sa de profesionişti dedicaţi ideii de calitate şi excelenţă în afaceri.

Promovăm şi implementăm tehnologii şi servicii de înaltă calitate, oferindu-le clienţilor soluţii complete de echipamente de birotică, adăugând astfel valoare reală activităţii acestora. Atingerea ţelului clientului reprezintă cel mai important criteriu în activitatea noastră.

Din anul 1993, activitatea ROEL a crescut în mod constant şi semnificativ, în relaţie directă cu dezvoltarea pieţei. Extinderea afacerii a atras deopotrivă un portofoliu semnificativ de clienţi şi o binemeritată recunoaştere a calităţii produselor şi a standardului serviciilor, combinate în mod armonios în soluţiile profesionale oferite beneficiarilor.

In ultimii şapte ani afacerea s-a extins continuu determinând deschiderea a încă 24 de birouri în ţară, în oraşele Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bistriţa, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Giurgiu, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Tg. Jiu şi Timişoara, asigurând astfel o acoperire naţională eficientă a României şi dispunând de peste 200 de specialişti angajaţi permanent!

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

ROEL Group

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top