[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Reklama Shop Packaging

Bine ati venit la Reklama Shop Packaging !
Idei si solutii pentru un ambalaj de calitate. Tehnologia de care dispunem, experienta si mai ales echipa de creativi, au contribuit in mod decisiv la impunerea pe piata de ambalaje din Romania a brand-ului ReklamaShop.

Descriere profil

Ultima modificare la

Ideile noi, formele cele mai diverse si multitudinea culorilor disponibile sunt la dispozitia echipei noastre pentru a asigura prompt, orice solicitare. Analizam necesitatile dvs., si gasim solutii multiple in acord cu toate exigentele de eleganta si functionalitate. Asteptam provocari.

Ambalajele Reklama Shop sunt distribuite la nivel national prin cele 6 centre regionale proprii: BUCURESTI, IASI, ARAD, CRAIOVA, TIMISOARA, SUCEAVA si prin intermediul distribuitorilor autorizati.

Prin ReklamaShop aveti acces la un portofoliu vast de produse pentru ambalat personalizate: sacose, saci, pungi si folii film din polietilenă ldpe, hdpe si polipropilena bopp metalizata, poliester pet, simple sau laminate, in 1-3 straturi,  etichete autocolante in rola si benzi scotch adezive imprimate, benzi avertizoare, folie termo contractibilă personalizata pentru ambalarea automatizata a produselor alimentare sau industriale si multe altele.

Reklama Shop beneficiaza in prezent de cea mai performanta tehnologie de imprimare flexografica in policromie, masini de imprimat si laminat pentru polipropilena (BOPP), polietilena (PE) si folii metalizate, masini performante de lipit, taiat si embosat polietilena si hartia laminata sau nu. Toate produsele intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate: Certificat BIO, ISO9001, LAREX, DSV (pentru ambalajele  alimentare), EURO-ECO (produse 100% Reciclabile) si evident detin Certificat de Conformitate si Garantie.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Reklama Shop Packaging

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top