[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Qual Media Group

Bine ati venit la pagina noastra!
Facem branding, copywriting, design, PR, producem şi livrăm tone de tipărituri, punem la punct evenimente şi campanii de tot felul, online şi offline.

Profile Description

Avem departamente dedicate pentru fiecare categorie de servicii de advertising şi chiar propria noastră tipografie offset de mare capacitate, dotată cu tehnologie de ultimă generație. Instalată în 2008, linia Heidelberg SpeedMaster este una din cele mai moderne din țară.

Oferim siguranţa unei colaborări inteligente și eficiente. Probabil că de-asta ne-am dublat portofoliul de clienţi în ultimii doi ani.

Serviciile Qual Media Group:

PR & evenimente

Ne place să ne planificăm comunicarea în jurul unor obiective măsurabile, stabilite pentru a creşte vânzările şi nivelul de notorietate. Lucrăm de ani buni cu cele mai importante canale media şi am dezvoltat o strânsă cooperare cu fiecare dintre ele. Evenimentele de succes se bazează pe o planificare riguroasă şi pe management scrupulos … ca totul sa pară firesc, natural.

Creatie

Felia de advertising cu cea mai mare încărcătură artistică. Echipa noastră de creaţie reuşeşte, pe lângă rezultate artistice desăvârşite, să respecte întotdeauna deadline-urile impuse. Atu-ul nostru este inspiraţia la momentul potrivit.

Media buying & multimedia

Campaniile media trebuie să fie eficiente şi să genereze reacţiile aşteptate pe piaţă sau din partea comunitatii căreia ne adresăm. Prin expertiza pe care am dobândit-o în privinţa canalelor media şi a profilelor diversificate ale clienţilor noştri, am obţinut rezultate remarcabile.

Branding

Credem că brandingul se aseamănă puţin cu ingineria genetică: meticuloasă, bazată pe multa cercetare şi foarte periculoasă dacă nu e gândită aşa cum trebuie. Dar este o provocare pe care o acceptam cu drag, pentru ca ne simtim ca si cand am crea noi vieti.

Strategie de business si de comunicare

Strategia inseamna logica si viziune, ca alternativa la incercar si eroare. Este complexa si provocatoare, este riguroasa si creativa in acelasi timp. Intelegem responsabilitatile care vin cu aceasta libertate si actionam in consecinta.

Activare de brand

Croim avalanşe – alegem cu grijă momentul şi uneltele care conturează „ bulgării initiali”, de regulă cu potenţial viral extrem de puternic, bulgări pe care îi aruncăm direct în piaţă. Apoi avalanşa începe, cu branduri şi campanii de tip social sau business care surprind comunităţile şi le împing la acţiune. Totul fără panică, bineînţeles.

Marketing box

Ideea noastră de servicii complete. Toate activitățile de marketing de care are nevoie o companie, într-o „cutie” personalizată: de la branding la strategie, evenimente, PR, online, tipar… pentru că noi credem în puterea parteneriatului și dezvoltăm întotdeauna relații de durată cu clienții noștri.

Editura

Ideea unei edituri a fost o consecinta fireasca a activitatilor culturale in care ne implicam, puternic incurajata de capacitatile de productie tipografica proprii.

PR politic

Avem o echipa dedicata de specialisti care gestioneaza PR-ul unor figuri publice si/sau politice, plecand de la anvergura locala si pana la nivel de parlamentar sau chiar ministru.

Web development si aplicatii IT

Dincolo de programare si SEO, soluțiile noastre de consultanță, management și comunicare pot fi percepute ca proiecte de sine stătătoare, cu arhitectură complexă, versatile, bazate pe o cercetare amplă si proiectate pentru a satisface nevoile partenerilor noștri. De la aplicatii pentru retele sociale si gadgeturi la platforme cu mii de utilizatori, echipa noastra da cele mai bune solutii.

Productie tipografica

La capitolul productie suntem echipati pentru a satisface toate cerintele clientilor: de la tipar offset de mare capacitate cu 10 linii de finisaje la tipar digital, plottere si alte utilaje pentru a materializa cele mai creative idei ale designerilor nostri.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top