[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

PRINTECH Design

Bine ati venit !
Web Design, CD-uri de prezentare, Creatie, Grafica, DTP, Casete luminoase, Proiectare stante ambalaje, Tipografie.

Profile Description

PRINTECH DESIGN se implica cu pasiune in imbunatatirea imaginii firmelor, fie ca sunt la inceput de drum, fie ca au o activitate bogata in spate, oferindu-le suport complet, de la servicii de creatie / grafica / fotografie profesionala, pana la produsul finit, servicii asigurate de profesionisti in domeniu, care va pot ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru promovarea companiei dvs. si in acelasi timp, de a va garanta servicii si produse de cea mai buna calitate, pentru CAMPANII PUBLICITARE DE SUCCES!

Planul nostru de viitor este sa contribuim activ la imbunatatirea imaginii clientilor care apeleaza la serviciile noastre, fiind constienti de faptul ca, orice firma care are succes, care merge pe profit datorita imbunatatirii imaginii sale, este un MARE PLUS pentru noi toti. Cu cat avem mai multe firme de succes, cu atat economia va merge mai bine, implicit ne va merge bine tuturor.

PRINTECH Design este o companie infiintata in anul 2004, cu sediul in Bucuresti, avand ca domeniu de activitate PUBLICITATE / TIPOGRAFIE si servicii conexe.

Inca de la infiintare, politica firmei s-a axat in primul rand pe oferirea unor servicii si produse de calitate, ceea ce insemna, un personal calificat, cu o vasta experienta in publicitate si tipografie, dar si produse realizate cu ultimele tehnologii in domeniu. Putem spune ca ne-am atins scopul si oferim numai servicii si produse de calitate, la preturi corecte si rezonabile.

Apeland la serviciile noastre, nu veti mai alerga de la o companie la alta, astfel veti economisi timp si bani, iar produsele si serviciile comandate, vor fi in conformitate cu cerintele si exigentele dvs.

Serviciile oferite de PRINTECH Design, va sunt oferite exclusiv On-Line, cu livrare la sediul dvs., in cazul produselor finite si pe e-mail / ftp, in cazul produselor digitale (grafica, foto, video, cd-uri de prezentare sau web design ).

Pentru orice alte informatii sau pentru a ne solicita ofertele de pret, va stam oricand la dispozitie.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top