Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de

Printcard Systems

Dedicati inovatiei si dezvoltarii!
In prezent, ne aflam printre cei mai importanti distibuitori de echipamente de imprimare de carduri din Romania, avand la activ in portofoliu companii importante.

Descriere profil

Intreaga evolutie a PrintCard Systems o datoram, asadar, in primul rand clientilor nostri, a caror multumire fata de produsele si serviciile pe care le livram confirma orientarea catre dezvoltare si inovatie.

Va oferim tot ajutorul de care aveti nevoie

Cum reusim?

Va punem la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a va putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.

In cazul in care optati pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri, departamentul de productie Printcard Systems va ofera solutii complete de personalizare si imprimare de carduri facand fata celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri pana la imprimari in cantitati industriale.

In final, ne ocupam de implementarea serviciilor de fidelizare. Sincronizam nevoile business-ului dumneavoastra cu programele informatice de fidelizare care vi se potrivesc cel mai bine.

Ne asiguram ca totul este in regula

Din pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a avea clienti multumiti, Printcard Systems introduce Garantia Functionarii Continue, oferind o imprimanta la schimb in perioada in care produsul dumneavoastra se afla in garantie. Preintampinam, astfel, situatiile in care stoparea productiei poate reprezenta un risc pentru compania dumneavoastra.

Mai mult, dupa cumpararea oricarui echipament de printare de carduri, va oferim suport tehnic gratuit pe o perioada de 30 de zile.

De asemenea, asiguram garantia respectarii calitatii oferindu-va posibilitatea de a va primi banii inapoi in cazul in care comanda livrata nu este una satisfacatoare.

Indiferent care sunt nevoile dumneavoastra de business, va oferim servicii de consultanta gratuita, pentru a putea identifica impreuna cele mai bune solutii. Apelul la consultanta oferit de Printcard Systems nu impune nicio obligatie din partea dumneavoastra.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top