[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Print – Print publicitar

PRINT OUTDOOR

Tehnologia si materialele utilizate pentru printul outdoor, ofera rezistenta in timp, culori intense si reproducerea atenta a celor mai mici detalii. Respectam cele mai inalte standarde de calitate, avem capacitate mare de productie ceea ce permite onorarea unor termene stranse.
MESH
Material de culoare alba, perforat, flexibil, cu greutate redusa. Latimea de printare maxima este de 3,2 m si se printeaza digital cu: solvent, ecosolvent, UV sau Latex. Fasiile obtinute se pot lipi intre ele, obtinandu-se dimensiunea dorita.
Destinatie: in special outdoor, cu o rezistenta marita la factorii de mediu, este ideal pentru amplasarea pe fatada cladirilor, permitand acoperirea ferestrelor, datorita perforatiilor care permit trecerea luminii.

PRINT INDOOR

Tehnologia utilizata permite obtinerea celei mai inalte rezolutii si a unei claritati deosebite a nuantelor cromatice. Cernelurile folosite de cea mai noua generatie – Latex – ofera pe langa potential creativ nelimitat, intensitate coloristica deosebita, garantia unei calitati ridicate de excutie si faptul ca elimina problemele tipice legate de mediu, sanatate si siguranta. Cu cernelurile Latex se produc printuri fara miros, fara emisii toxice periculoase (compusi volatili organici – VOC), ce nu au nevoie de timp suplimentar de uscare, fiind gata de laminare sau alte prelucrari imediat ce ies din imprimanta.

BACKLIT FILM
Este un poliester cu un strat special pe care se obtine un print cu o inalta rezolutie si calitate, culori vii si puternice, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii cand sunt iluminate. Poate fi transparent sau translucent. Latimea de printare maxima este de 1.5 m si se printeaza digital cu cerneluri solvent, ecosolvent, UV sau Latex.
Destinatie: ideal pentru indoor, se lumineaza din spate si poate fi utilizat la: casete luminoase, display-uri de interior sau exterior, semnalistica la raft, hang-ere, citylight-uri, in statiile de autobuz sau metrou.

PRINT UV PE SUPORT RIGID

Printul pe suport rigid este calitativ, la rezolutii mari, rezistent la factori de mediu, mecanici sau corozivi. Un alt avantaj este acela ca cerneala UV ce se foloseste la acest tip de print, se usuca imediat. Placile pot fi din PVC, sticla, metal, lemn, carton sau placi ceramice. Dimensiunea maxima de printare este de 1.2x 2.50 m.
Destinatie: diferite tipuri de decorari interioare sau exterioare, litere volumetrice, panouri publicitare, standuri expozitionale, semnalistica interioara sau exterioara, diferite tipuri de afisaje si display-uri.

TIPAR DIGITAL

Pentru tipar se foloseste ca suport hartie de diferite gramaje, cartoane speciale cu diferite texturi, hartie de calc sau hartie autocopiativa pentru diverse documente.
Tiparul digital se utilizeaza pentru tiraje mici, iar tiparul clasic este avantajos pentru tiraje mari. Tiparul digital se poate realiza alb-negru sau color, cu o marime maxima de printare A3 +.
Destinatie: carti de vizita, pliante, legitimatii, brosuri, mape, meniuri, carti, coperti de carti, flyere, felicitari.

Adresa  400227, Cluj-Napoca, Valea Seaca  nr  1 A

Telefon +40 264 429.678, + 40 727 919.247

E-mail office@pma.ro

Orar L-V 09:00-17:30

DEPARTAMENTE

Print digital ( mesh-uri, bannere, afise ) : Sorina Cimpean, sorina@pma.ro

Tipar digital ( carti de vizita, flyere, meniuri ) : Lacramioara Mocan, lacramioara@pma.ro

Decor autocolant ( colantare auto, decor vitrine, wall art ):  Nicoleta Merca, nicoleta@pma.ro

Personalizari ( tricouri, sacose, cani ): Daniela Opre, daniela@pma.ro

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top