[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Revista Print Magazin

Lansata la începutul anului 2009, în plina ascensiune a crizei economice, revista Print Magazin si-a propus a fi stindardul industriei grafice românesti.

Descriere profil

Ultima modificare la

Având ca obiective majore informarea, educarea si cresterea profesionalismului în domeniul poligrafic, Print Magazin a dovedit a fi, înca de la primele numere, singura publicatie româneasca de profil, concentrata pe continutul editorial de înalta calitate.

Editata în conditii grafice deosebite, Print Magazin gazduieste permanent în cele peste 60 de pagini, analizele tehnice, opiniile si comentariile unor autori cu notorietate profesionala din universul poligrafic, al comunicarii sau a marketingului si managementului românesc si international.

Cu o periodicitate lunara a aparitiei si difuzata la nivel national, varianta tiparita a revistei este dublata de o platforma web actualizata continuu.

Acest mix de comunicare ofera un instrument de marketing deosebit de eficient pentru advertiserii din industria grafica: furnizori de echipamente si materiale tipografice, tipografii, furnizori de servicii de finisare, agentii de publicitate si altii.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Revista Print Magazin

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top