[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Presstein

Societatea se află în localitatea Biharia la o distanță de 12 km de orașul Oradea, în imediata apropiere a gării CFR din localitate. Fiind situată la frontiera româno-ungară, societatea răspunde cerințelor întreprinderilor care se dezvoltă în ambele țări în domeniul ambalajelor din lemn și carton.

Profile Description

Societatea Presstein produce ambalaje imprimate în policromie din cartoane ondulate de diferite tipuri, cartoane duplex, carton încalțăminte, etc., începând de la cutii simple (albe sau natur) pâna la cutii la care hârtia poate fi imprimată în policromie, dupa care este cașerată pe cartoane ondulate sau imprimată direct pe cartoane duplex până la un gramaj de 400gr./mp., după care este ștanțată la diferite forme cerute de clienți.

Deasemenea societatea produce și cutii la care imprimarea se face prin serigrafiere care conferă cutiilor o calitate înaltă de imprimare. Din cadrul producției de ambalaje nu lipsesc nici confecționarea cutiilor colective care se asamblează conform cerințelor europene, doar prin lipire.

Cutiile din carton produse în serie mare de societatea Presstein pot fi de la cutii de dimensiuni de câțiva centimetri (cutii pentru capsule de baie, medicamente, parfumuri, etc.), cutii de dimensiuni medii (cutii pentru încălțăminte, telefoane mobile, băuturi, pizza, biscuiți, cutii pentru jocuri) până la cutii colective de mari dimensiuni.

Capacitatea de producție a societății: pentru cutii imprimate în policromie aproximativ 40.000 buc./lună, cutii colective de diferite dimensiuni aproximativ 10.000 buc./lună.

Societatea produce de câțiva ani ambalaje din lemn, care sunt confecționate din placaj. Partea de jos a cutiei este conceput astfel încât să fie tip palet, cele patru laturi sunt pliate, iar capacul este întărit prin colțare. Aceste lucrări în totaliate conferă cutiei o rigiditatea maximă rezistând la o încărcătură de aproximativ 350/400 kg.

Toate aceste ambalaje din lemn au fost concepute în cadrul societății noastre de ingineri și maiștri.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top