[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Poligrafia Treira

Înfiinţată în decembrie 1992, Poligrafia Treira are ca principal obiect de activitate producţia tipografică.

Profile Description

Poligrafia Treira

Cele mai mari investiţii ale firmei au avut ca scop retehnologizarea celui mai important sector de activitate: tiparul offset. Astfel, maşinile Heidelberg în 5 sau 6 culori tipăresc pliante, mape, cataloage de reclamă într-o policromie de cea mai bună calitate, pana la formate 50 x 70 cm.

Aparatura modernă de selecţie a culorilor asigură premizele realizării unei calităţi a tiparului la nivelul celor mai înalte exigenţe.

O echipă de designeri şi tehnoredactori specializaţi va fi alături de dumneavoastră pentru proiectarea lucrărilor.

Seriozitatea cu care lucrează colectivul Poligrafiei Treira a fost recunoscută chiar şi de Imprimeria Naţională prin abilitarea ani la rând a firmei Treira să tipărească formulare fiscale personalizate. Treira este singura tipografie din judeţul Bihor care poate respecta condiţiile de siguranţă şi calitate necesare tipăririi documentelor cu regim special.

De-a lungul anilor s-au dezvoltat activităţi complementare, cum sunt: imprimare folio pe agende cu coperţi din piele şi imitaţie din piele, imprimare serigrafică pe agende, pixuri şi alte obiecte promoţionale, inscripţionare de maşini cu autocolante tăiate computerizat, plastifiere lucioasă şi mată, legătorie de carte, arhivarea documentelor la sediul tipografiei sau al clientului.

Dezvoltarea activităţii a impus dotarea cu maşini autoutilitare de mic tonaj care satisfac atât necesităţile de aprovizionare cu hârtie şi de livrare a produselor către clienţi, cât şi comenzile de transport marfă intern şi internaţional.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top