[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Profile Description

Plastica are peste 20 ani de experienta

 1992

Ne incepem activitatea in anul 1992, ca un start-up local, avand ca activitate principala productia de ambalaje din polietilena. Am adoptat inca de la inceput strategia reinvestirii intregului profit realizat in tehnologie performanta, pentru a dezvolta compania si a mari gama de produse finite oferite.

 1997

A fost anul in care am achizitionat o fabrica veche cu o suprafata de 4000 mp de constructii, fiind modernizata si transformata in hale de productie, depozite si birouri dotate cu toate utilitatile necesare. In urmatorii ani am facut investitii majore in tehnologie performanta si utilaje achizitionate din Germania, Italia, Taiwan si Turcia, reusind astfel sa crestem productia fizica si valorica de la an la an.

 2006

Am continuat investitiile in utilaje, reusind astfel sa diversificam gama de produse prin achizitia unor masini noi de imprimat si laminat.

 2013

Am finalizat investitia de 5,5 milioane euro intr-o fabrica noua si utilaje de ultima generatie, constand in coextrudere, masini de imprimat si masini de confectionat, devenind astfel cea mai moderna fabrica de ambalaje flexibile din Romania.

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top