[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Pintexim

PINTEXIM SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea si distributia produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, fabricarea articolelor de papetarie si birotica, toate dupa modele de conceptie proprie.

Inca de la infiintare PINTEXIM a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor.Reteaua de distributie a companiei PINTEXIM SRL este sustinuta de o infrastructura bine organizata in cele doua puncte de desfacere, din Craiova (unde se afla sediul central si atelierele de productie) si Bucuresti.

Distributia produselor se face cu mijloace proprii, comenzile sunt onorate prompt in orice localitate, transportul fiind gratuit.Oferta PINTEXIM SRL cuprinde articole de papetarie si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import .Prin implementarea Sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000 si certificarea acestuia, activitatea si preocuparea noastra in domeniul calitatii produselor si serviciilor sunt recunoscute de catre toti colaboratorii si clientii nostri.

Compania PINTEXIM SRL va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare prin:- Articole de papetarie: caiete, bloc notes-uri, registre, repertoare, rezerve caiet mecanic.
- Articole de arhivare: dosare, bibliorafturi, caiete

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top