[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Profile Description

PIN PLUS PIN SRL este membra a Grupului de Firme PIN – afacere de familie, care a luat fiinta in 1985 prin eforturile Dlui. Pop Ion Nicolae si a Dnei. Pop Iuliana, in Baia Mare. De la inceput, obiectul principal de activitate era reprezentat de Comunicarile Vizuale. In anul 1991 am inceput si productia de material didactic, iar din 1992 Importul de Materiale pentru Industria Publicitara.

Din anul 1994, cand a luat nastere SC PIN PLUS PIN SRL, Comertul cu Materiale pentru Industria Publicitara a cunoscut o noua deschidere, firma ajungand in scurt timp unul din principalii jucatori din Industrie, la nivel national.

In timp, activitatea firmei a evoluat si s-a transformat, astfel incat in acest moment suntem Importatori si Distribuitori de Materiale si Echipamente pentru Industria Publicitara din Romania.

In anul 1994 am devenit primul distribuitor autorizat in Romania al Orafol GmbH- Germania, distribuind Foliile ORACAL. In anii urmatori am continuat sa ne extindem oferta cu Materiale de Calitate Superioara: Folii Magnetice – Bakker Magnetics ( Olanda), Folii Termotransfer- Promaflex (Franta), etc.

In anul 1999 am devenit si importatori de echipamente pentru industria de publicitate. Primul producator pe care l-am reprezentat in Romania, ca distribuitor exclusiv, a fost firma GCC din Taiwan de la care importam urmatoarele echipamente profesionale: Cutting Plottere, Echipamente Gravare Laser si Imprimante Plane pe Baza de Cerneluri UV.

In anii urmatori ne-am largit gama de echipamente, cele mai importante fiind: Printere Large Format de Interior si Exterior, Echipamente de Gravare Mecanica, Laminatoare si Prese Termice.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top