[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Papetarie.ro

Bine ati venit la Papetarie.ro !
Papetarie.ro este magazinul online al grupului Austral. Lansat in anul 2010, ofera produse de birotica si papetarie la cel mai bun raport calitate-pret.

Profile Description

Furnizorii nostri sunt producatori de renume: Schneider Schreibgeräte – Germania, Rexel- Anglia, CEP Office Product si Clairefontaine-Rhodia- Franta, Metsa Group – Finlanda, Sogaro – Italia, Xerox Corporation – SUA si multi altii.

Papetarie.ro ofera solutii complete pentru birou: de la mici articole de papetarie, instrumente de scris, produse de arhivare si organizare a documentelor si pana la masini de birou si servicii de personalizare. 

Dupa doar un an de existenta, Papetarie.ro a fost declarat Cel mai bun magazin online de Birotica si Papetarie la Gala Premiilor Ecommerce 2011 si a primit certificarea Trusted, care atesta ca suntem un magazin online de incredere, cu un flux de comanda sigur si care isi respecta clientii.

Papetarie.ro beneficiaza de experienta grupului Austral, lider de piata cu peste 20 de ani de vechime in distributia de birotica si papetarie in mediul de business si scolar din Romania.

Austral Trade are peste 200 de angajati, echipe de vanzari in 21 de orase din Romania, precum si o filiala la Chisinau, Republica Moldova. In 2013 veniturile din vanzari au ajuns la 13 milioanede euro. In Bucuresti Austral ocupa un complex de peste 5.000 mp care asigura o logistica foarte buna si livrari rapide pe tot teritoriul Romaniei, si care include si un show-room de prezentare a celor mai reprezentative produse.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top