[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Profile Description

PAPERLAND SRL este o societate infiintata  in luna ianuarie a anului 2004 si are ca obiect principal de activitate confectionarea de articole din hartie si carton. La baza societatii noastre este  un colectiv cu o vasta experienta in domeniul productiei si comercializarii articolelor din hartie.

Strategia de dezvoltare pe care noi am adoptat-o are in vedere patru directii principale:

– asigurarea calitatii produselor oferite

– asimilarea in procesul de fabricatie a unei game cat mai largi de produse

– promovarea la nivelul national a produselor realizate

– formarea unei echipe de profesionisti cu un nivel ridicat de competenta.

In acest sens am initiat implementarea standardului ISO 9001 de management al calitatii si 14001 managementul mediului, finalizandu-se astfel procedurile de implementare si obtinand atestarea S.R.A.C.

Pentru includerea in procesul de fabricatie al caietelor scolare, am derulat un program de achizitionare si instalare a tehnologiei specifice mai avansate. Tot in acest scop avem in proiect achizitionarea unor noi echipamente care sa asigure o mai buna productivitate cat si posibilitatea realizarii unei game complete de articole de papetarie pentru scoala si birou.

Inca de le infiintare si pana in prezent am derulat o actiune de promovare a produselor proprii la nivel national , reusind astfel sa fim prezenti pe piata in aproximativ 50% din judetele tarii. Tot in aceasta directie in anul 2004 am finalizat inregistrarea brandului propriu PAPERLAND la O.S.I.M. sub al carui brand sunt comercializate produsele noastre in majoritatea judetelor tarii.

In ce priveste personalul societatii, intentionam derularea unor programe de specializare a personalului propriu, in paralel cu atragerea de noi angajati calificati pentru posturile deficitare.

Contactati-ne pentru informatii suplimentare legate de produsele si serviciile noastre.

Echipa noastra experimentata de asistenta clienti va poate ajuta sa gasiti exact ceea ce cautati si va poate sfatui in legatura cu produsele si optiunile de livrare.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top