[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Panfilius

Bine ati venit la Panifilius !
Tipografia Panfilius este una din primele tipografii private din Moldova, înfiintata în anul 1995. Experienta acumulata in acest domeniu ne recomanda ca fiind unul dintre cei mai flexibili furnizori de servicii tipografice de pe piata romaneasca.

Descriere profil

Ultima modificare la

Compania noastra pune pret pe calitate la preturi competitive reciproc avantajoase. Portofoliul impresionant de lucrari care au vazut lumina zilei in tipografia noastra sunt marturie vie a activitatii noastre neintrerupte din ultimii 19 ani.

Dezvoltam parteneriate de durata cu cei mai importanti furnizori de materie prima pe plan national / international si asiguram promptitudine si calitate in executia lucrarilor. Dintre lucrarile pe care le realizam in cadrul Tipografiei Panfilius enumeram: formulare tipizate, etichete, pliante, flyere, mape, carti de vizita, cataloage, felicitari, invitatii, plicuri, etc.

Prin Editura Panfilius va oferim posibilitea de a publica carti, reviste, manuale scolare, lucrari stiintifice, cursuri universitare, monografii, lucrari de doctorat, rezumate lucrari de doctorat si alte tipuri de publicatii fara limita de tiraj (tiraj nerestrictionat). Pentru carti se asigura rezervarea ISBN-ului gratuit.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Panfilius

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top