[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Nova Copy

Bine ati venit la Nova Copy !
Daca aveti nevoie de printare color sau alb-negru inseamna ca imaginea conteaza pentru dvs. Printurile color sunt mult mai expresive si va dau posibilitatea sa adaugati un plus de culoare si profesionalism materialelor promotionale si prezentarilor.

Descriere profil

Va oferim servicii de copiere alb-negru si color la preturi avantajoase si in conditii de inalta calitate. Indiferent de volumul de copiere va stam la dispozitie cu servicii profesionale si operative. Echipamentele folosite pentru copiere sunt digitale marca Konica-Minolta.

Pentru firmele ce doresc sa renunte la clasicele rafturi pline de dosare si hartii punem la dispozitie serviciul de scanare documente.
Putem realiza scanarile unei cantitati foarte mari de documente intr-un timp foarte scurt.

Metoda de promovare cu fluturasi sau flyere este cea mai simpla si des intalnita. Marele avantaj il reprezinta pretul scazut care este mult mai mic decat in cazul altor materiale promotionale.

Brosurile reprezinta instrumente de marketing prin intermediul carora este prezentata oferta de produse, servicii sau pur si simplu promotii dintr-o anumita perioada, fiind recomandate pentru campanii promotionale sau de lansare.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Nova Copy

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top