[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Neon

Suntem o societate cu peste 12 ani de experienta în tehnologia instalatiilor de neon. (Este posibil ca aceasta firma sa nu mai funcioneze. Nota Editorului.)

Descriere profil

Ultima modificare la

Producem, comercializam si instalam echipamente pe baza de neon, atât pentru atelierele de productie publicitara cât si lucrari complete.

SC NEON SRL a aparut pe piata romaneasca in 1992, la Timisoara, acolo unde si-a deschis un atelier a carui domeniu de activitate este proiectarea, executia, montarea, service-ul si garantia instalatiilor din neon.

Asiguram servicii complete începând de la analiza nevoilor si design si finalizând cu punerea în functiune a instalatiei si mentenanta acesteia.

Seriozitatea cu care lucram ne-a ajutat sa castigam experienta si sa ne imbogatim portofoliul. Astfel colaboram cu firme de prestigiu din domeniul publicitar atat din Timisoara cat si din Arad.

Intotdeauna am dorit sa obtinem increderea clientilor nostri. Satisfactia noastra este prosperitatea afacerilor clientilor nostri cu ajutorul echipamentelor si instalatiilor furnizate de SC NEON SRL.

Va invitam sa folositi aceasta carte de vizita pentru a ne alege pe noi.

 Va garantam profesionalismul angajatilor nostri si calitatea superioara a produselor si serviciilor noastre.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Neon

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top