[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Multigrafica

Am implinit 13 ani de activitate si suntem specializati in servicii de serigrafie textila, confectii textile, serigrafie POSM, tampografie si serigrafie obiecte promotionale.

Profile Description

Multigrafica este recunoscuta ca fiind cea mai importanta companie de productie publicitara, prin tehnica serigrafica si tampografica, din Romania.

Ne-am infiintat in 1997 si ne-am facut remarcati prin serviciile noastre de calitate, prin seriozitate si prin respectarea promisiunilor fata de clientii nostri.

Suntem mai mari si mai puternici acum. Am devenit o companie de productie publicitara cu o gama larga de produse si cu standarde de calitate ridicate. Multigrafica

Obiectivul nostru este sa ramanem furnizorul preferat al clientilor nostri, pentru serviciile de productie publicitara. Pentru a atinge acest obiectiv, ne propunem constant sa investim in noi dotari si noi tehnici de productie.

Spre exemplu, 2010 este anul in care vom achizitiona tehnica serigrafica performanta,  la nivel occidental. Si tot anul acesta este momentul in care ne dorim sa devenim prezenti pe pietele externe.

Pozitia noastra pe piata este datorata capacitatii de productie, dotarilor de care dispunem, dar si echipei dedicate, pregatite si experimentate. Credem in responsabilitate, in respectarea standardelor de calitate si in conceptul de parteneriat.

In tot acest timp, au avut loc o serie de transformari pozitive in cadrul companiei, totul pentru ca serviciile oferite clientilor nostri sa fie realizate cu profesionalism si la standarde de calitate superioara.

Scurt istoric:

  • 1997 – se infiinteaza compania Multigrafica.
  • 1999 – am achizitionat prima masina semiautomata si am asimilat tehnologia UV.
  • 2001 – am achizitionat primul sediu. Sediul avea 500 mp.
  • 2001 – am invatat tot ce inseamna tehnicile si tehnologia tampografica. Am adus prima masina automata pentru textile.
  • 2003 – ne-am mutat intr-un nou sediu, cu o suprafata de 3000 mp.
  • 2003 – 2007 – an de an, am am luat masuri pentru cresterea permaneneta a capacitatii de productie.
  • 2006 – am deschis sectia de confectii textile pentru advertising.
  • 2007 – dispunem de prima linie complet automata de serigrafie plana din Romania.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top